Verpleegkundige EMB

Stap in de leefwereld van mensen met een dubbele beperking. Zij hebben soms moeite om zelf aan te geven wat zij willen of kunnen. Wil jij dat met hen ontdekken en hen een stapje verder brengen?

Wat ga jij doen?

Mensen met een ernstig meervoudige beperking hebben soms geen taal of vinden het moeilijk zich te uiten. Daarom ligt het accent van de begeleiding op het bieden van rust, gezelligheid en sfeer, voorspelbaarheid en uitdaging. Als verpleegkundige of begeleider C schrijf je ondersteuningsplannen en biedt je dagelijkse verzorging en medische verzorging. Je hebt een observerende rol en werkt nauw samen met de andere begeleiders.

Samen met het team stel je een werkplan op met afspraken die uitvoerbaar zijn in de praktijk. De sfeer in het team is betrokken en plezierig. 

Over Sherpa

Beschik jij over?

Wij willen graag een verpleegkundige collega die oog heeft voor alle domeinen van het leven van een cliënt, en daarin streeft naar nieuwe mogelijkheden. Je kunt meerdere begeleidingsstijlen inzetten, waaronder belevingsgerichte begeleiding.

een diploma mbo niveau 4 Verpleegkunde of Persoonlijk Begeleider. Heb je een andere aanverwante opleiding in Zorg & Welzijn, solliciteer dan ook. Sherpa biedt volop training en bijscholing

het vermogen om goed in een team te functioneren maar ook zelfstandig kan werken

ervaring in het werken met mensen met een ernstige verstandelijke beperking waaronder autisme, dementie of dubbele diagnoses

je werkt onregelmatig, in het weekend en met feestdagen volgens een rooster

Leren & Ontwikkelen

Sherpa heeft een eigen online Leerplein waar je volop gratis kunt bijscholen voor competenties die bij jouw functie horen. Ook kan je gratis gebruik maken van ondersteunende trainingen die worden aangeboden via ‘GoodHabitz’.

Wat wij jou bieden

  • Een contract voor 28-32 uur per week (minder uren is bespreekbaar) met wisselende diensten; geen slaapdiensten.  Er is uitzicht op een vast dienstverband als het van beide kanten klikt.
  • Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor een verpleegkundige of begeleider C is dat FWG 40 met een maximum bruto salaris van € 2.902,–  per maand bij een fulltime dienstverband

Arbeidsextra’s:

  • De cao Gehandicaptenzorg kent een fulltime werkweek van 36 uur.
  • Er is een vakantietoeslag van 8,0% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Naast het wettelijk geregelde vakantieverlof (144 uur naar rato van je dienstverband) ontvang je een eigen extra verlof budget (PBL-uren) van 57 uur (bij een fulltime werkweek).
  • Sherpa maakt ook gebruik van de faciliteiten via FiscFree: fiscale korting bij aanschaf van een smartphone en/of laptop.
  • kortingsvouchers voor Bol.com; korting op een sportabonnement, een fiscaal aantrekkelijk fietsplan, weekendjes weg etc.
  • Sherpa organiseert ieder jaar een populair en sfeervol Kerstpakkettenfeest waarbij je van harte welkom bent!

Meer informatie nodig? Bel met Marion van der Velde, manager Zorg & Ondersteuning, via 06-83112317.

Vragen over de vacature

Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje via email.

info@werkenbijsherpa.nl

Share This