Begeleider EMB

Stap in de leefwereld van mensen met een dubbele beperking. Zij hebben soms moeite om zelf aan te geven wat zij willen of kunnen. Wil jij dat met hen ontdekken en hen een stapje verder brengen?

Wat ga jij doen?

Mensen met een beperking vinden het vaak moeilijk om duidelijk te maken wat ze willen. Het begrijpen van non-verbale signalen is dan belangrijk bij deze cliënten. Jij bent met jouw team een vast aanspreekpunt voor de cliënt en zijn/haar netwerk. Kleine veranderingen in het leven van de cliënt kunnen veel stress geven dus het opbouwen van een vertrouwensband is van groot belang. De ondersteuning richt zich op kleine stapjes zetten, warme nabijheid bij de client en daarmee het verbeteren van de kwaliteit van leven. Jouw begeleiding bestaat vooral uit het geven van structuur bij de dagelijkse zaken, waaronder ADL. Dit doe je samen en in overleg met de cliënt en de sociale omgeving van de cliënt. 

Over Sherpa

Beschik jij over?

een diploma Verzorgende Individuele Gezondheid VIG of een diploma vanaf niveau 3 Maatschappelijke Zorg

het fijn vinden samen te werken en actief te zijn binnen het team

in staat zijn om je in te leven in cliënten, hun complexe vragen en hun dagelijkse ervaringen

je werkt onregelmatig, in het weekend en met feestdagen volgens een rooster

Leren & Ontwikkelen

Sherpa heeft een eigen online Leerplein waar je volop gratis kunt bijscholen voor competenties die bij jouw functie horen. Ook kan je gratis gebruik maken van ondersteunende trainingen die worden aangeboden via ‘GoodHabitz’.

Wat wij jou bieden

  • een contract van 24-28 uur per week met zicht op een vast dienstverband als het van beide kanten klikt;
  • je werkt volgens een basisrooster met dag- en avonddiensten, ook tijdens weekend- en feestdagen. Je hebt geen nachtdiensten.
  • het salaris is ingeschaald als Begeleider B in FWG 35 (max. € 2.766, – bij een fulltime dienstverband) en conform de CAO Gehandicaptenzorg per 1 juni 2020;
  • bovenop het basis salaris ontvang je nog een onregelmatigheidstoeslag van 20% of meer (afhankelijk van welk dagdeel je werkt).

Arbeidsextra’s:

  • De cao Gehandicaptenzorg kent een fulltime werkweek van 36 uur.
  • Er is een vakantietoeslag van 8,0% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Naast het wettelijk geregelde vakantieverlof (144 uur naar rato van je dienstverband) ontvang je een eigen extra verlof budget (PBL-uren) van 57 uur (bij een fulltime werkweek).
  • Sherpa maakt ook gebruik van de faciliteiten via FiscFree: fiscale korting bij aanschaf van een smartphone en/of laptop.
  • kortingsvouchers voor Bol.com; korting op een sportabonnement, een fiscaal aantrekkelijk fietsplan, weekendjes weg etc.
  • Sherpa organiseert ieder jaar een populair en sfeervol Kerstpakkettenfeest waarbij je van harte welkom bent!

Vragen over de vacature

Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje via email.

info@werkenbijsherpa.nl

Share This